Viteau

Logo voedingscoach ontwerp voor Viteau in Westerlo.

JAAR

2021

SHARE

ONZE ROL

logo ontwerp

UITLEG

Een kwalitatief logo is iets waar je niet licht mag overgaan. Er wordt een bepaald gevoel opgewekt bij jouw potentiële klanten. Je communiceert, door middel van de stijl van je logo, naar de buitenwereld toe. Het uiteindelijke doel van een logo is herkenbaarheid opwekken.

Het logo van voedingscoach Viteau werd ook met veel enthousiasme onthaald op onze Instagram-pagina.

logo voedingscoach

Wit
Pantone
11-0601 TCX
CMYK
0 / 0 / 0 / 0
RGB
253 / 254 / 255
HEX
#fdfeff

Beige
Pantone
406 C
CMYK
15 / 20 / 22 / 0
RGB
215 / 198 / 188
HEX
#d7c6bc

Zacht
roze

Pantone
7632 C
CMYK
7 / 15 / 10 / 0
RGB
233 / 215 / 215
HEX
#e9d7d7

Roest
Pantone
7591 C
CMYK
18 / 58 / 65 / 2
RGB
202 / 125 / 95
HEX
#ca7d5f

Hoe het voedingscoach logo tot stand kwam

Kleurgebruik in een logo

Het kleurgebruik in je logo is een belangrijk onderdeel voor de herkenbaarheid van je bedrijf. Kleur doet iets met mensen. Daarom kunnen goed gekozen kleuren zorgen dat jouw bedrijf extra opvalt. Om ervoor te zorgen dat mensen je logo herinneren, kan je hem het beste zo simpel mogelijk houden. Hierdoor ben je gemakkelijk herkenbaar. Daarbovenop goed te onthouden en kan je een boodschap efficiënt overbrengen. Kleur speelt hierin een belangrijke rol.
Voor het voedingscoach logo van Viteau vonden we een mooie balans zodat het geheel niet te girly werd. Dankzij de kleuren wit, beige en lichtbruin vonden we de perfecte balans.

Lettertype in het logo

Het handgeschreven font zorgt eveneens voor een informeel, vriendelijk en toegankelijk karakter. In combinatie met een strakker lettertype zorgt het voor een fijne balans. Omdat balans toch wel één van de belangrijkste keywords was voor dit voedingscoach logo werd hier rekening mee gehouden.

Logo ontwerp voedingscoach
Elisa Auwaerts

Elise Auwaerts

Elisa Auwaerts is een 24-jarige ondernemer met een enorme passie voor voeding. Fan van koken, reizen en gezond ondernemen. Voorts hecht ze enorm veel belang aan het persoonlijke aspect van haar bedrijf.

Tijdens haar studies stootte zij op het belang van mentaal welzijn. Ook hoe voeding hier een extra duwtje in de rug kan geven. Viteau begeleidt mensen in hun zoektocht naar balans. Bovendien neemt Elisa hiervoor de tijd, want ze wil mensen graag persoonlijk leren kennen.

Bekijk ook het project

Wij zijn kruit

De nieuwe website voor Wij zijn kruit mocht een minimal webdesign zijn. Sterke en bolde lettertypen in combinatie met creatieve minimalistische foto's. Omdat de website gebruiksvriendelijk moest zijn maar toch ook brutaal en gedurfd kozen we voor vlotte animaties. Voorts werd de website uitgebreid met verschillende nieuwscategorieën en een blog.

Alle projecten