Retail Office

12. 9. 2020.

Retail Office koos voor een volledige rebranding en daar hoorde natuurlijk ook een geüpdate website bij. Dit laatste mocht The Other Concept voor hen verzorgen. Beleving is key bij Retail Office. Deze kernwaarde zit dan ook verwerkt in hun site doormiddel van slimme animaties. Je zal deze animaties niet enkel op desktop terugvinden, maar ook op je smartphone of tablet.

Bekijk website

Website laten maken
slide-in contactformulier

Een goede manier om nieuwe leads te krijgen via je website is door een opvallend contactformulier te integreren. Het probleem is dat veel bezoekers je website verlaten zonder je contactpagina te bezoeken. Het toevoegen van een uitschuifbaar contactformulier zorgt dat je bezoeker meteen naar het formulier wordt geleid zonder dat hij daarvoor een andere pagina hoeft te bezoeken.

Brandbook Retail Office

Responsive webdesign

Vroeger bezochten we websites enkel via desktop. De dag vandaag worden websites voor meer dan de helft met onze smartphone of tablet bezocht (bron: Mobile percentage of website traffic 2021 | Statista). Daarom is het erg belangrijk dat jouw website geoptimaliseerd is voor deze toestellen. Wanneer jouw website mobile-or-tablet-friendly is zal deze ook hoger scoren bij zoekmachines. Dit komt omdat zoekmachines zoals Google streven naar een optimale gebruikerservaring voor elke internet gebruiker. Als laatste zorg je er ook voor dat je aandacht besteed aan jouw zaak en hierdoor professioneler overkomt. Alleen maar goede redenen om jouw website te optimaliseren én bij The Other Concept ben je daarvoor aan het goede adres. Contacteer ons hier.

Rebranding voor jouw website

De grootste reden waarom bezoekers wegklikken van een website? Een slechte layout. Wanneer je een verkeerde eerste indruk maakt, is het moeilijk dit te herstellen. Zorg daarom voor een professioneel ogende website waarbij bezoekers minutenlang surfplezier hebben. Daarnaast zijn content en laadsnelheid van jouw website ook een grote factor waardoor gebruikers op jouw website blijven. Denk daarom aan deze verschillende punten wanneer je start aan de rebranding van jouw digitale visitekaart.

rebranding bedrijf