Tuin en Bestrating Luyckx

Website op maat voor Tuin en Bestrating Luyckx, tuinarchitect in Averbode.

JAAR

2020

SHARE

ONZE ROL

website op maat – webdesign – web ontwikkeling

UITLEG

Zichtbaarheid online is ook belangrijk voor tuinarchitecten. Tuin en Bestrating Luyckx, uit Averbode, deed een beroep op onze diensten om een website op maat te ontwikkelen. The Other Concept ging de uitdaging maar al te graag aan en is trots op het resultaat.

Bekijk website

logo tuinarchitect
Website op maat
Tuinarchitect webdesign
Tuinarchitect website

… mobiele gebruikers

Ook een website van een tuinarchitect moet zoals iedere andere website goed te bezoeken zijn op mobiele toestellen. Wij hebben met de grootste aandacht voor de kleinste schermen een gebruiksvriendelijke website uitgewerkt.

Het resultaat van de samenwerking tussen Tuin en Bestrating Luyckx en The Other Concept is een gebruiksvriendelijke en duidelijke website die de komende jaren de noden voor hun online visibiliteit kan voldoen.

Ben je ook geïnteresseerd in een nieuwe website? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een offerte of kennismakingsgesprek.

Website voor tuinarchitect
Website op maat laten maken
Webdesign op maat laten maken
Webdesign op maat

Bekijk ook het project

Surmont advocaten

Voor Surmont Advocaten mochten we ons richten op de volledige huisstijl ontwerp en website. Voor het logo gingen we op zoek naar moderne interpretatie van de typerende weegschaal die je vaak ziet bij advocaten bureaus. Omdat het bureau de nodige klasse mocht uitstralen kozen we voor een kleurenpallet van donkergroen, wit en goud. Uiteindelijk trokken we de volledige branding door naar de website.

Alle projecten