Tuin en Bestrating Luyckx

Website op maat voor Tuin en Bestrating Luyckx, tuinarchitect in Averbode.

JAAR

2020

SHARE

ONZE ROL

website op maat – webdesign – web ontwikkeling

UITLEG

Zichtbaarheid online is ook belangrijk voor tuinarchitecten. Tuin en Bestrating Luyckx, uit Averbode, deed een beroep op onze diensten om een website op maat te ontwikkelen. The Other Concept ging de uitdaging maar al te graag aan en is trots op het resultaat.

Bekijk website

logo tuinarchitect
Website op maat
Tuinarchitect webdesign
Tuinarchitect website

… mobiele gebruikers

Ook een website van een tuinarchitect moet zoals iedere andere website goed te bezoeken zijn op mobiele toestellen. Wij hebben met de grootste aandacht voor de kleinste schermen een gebruiksvriendelijke website uitgewerkt.

Het resultaat van de samenwerking tussen Tuin en Bestrating Luyckx en The OTher Concept is een gebruiksvriendelijke en duidelijke website die de komende jaren de noden voor hun online visibiliteit kan voldoen.

Website voor tuinarchitect
Website op maat laten maken
Webdesign op maat laten maken
Webdesign op maat

Bekijk ook het project

Lore Caems

Met veel passie creeërden wij dit webdesign voor architect Lore Caems te Westerlo. Allereerst stonden wij architecte Lore Caems bij in de layout keuze van haar website. Omdat het belangrijk is voor een architectenbureau om haar realisaties te tonen via foto's was dit ook de rode draad doorheen het webdesign.

Alle projecten