nieuwe responsive website

SALON Weddings

The Other Concept breidt zijn portfolio uit met de nieuwe website van Salon Weddings. Met de key words ‘krachtig, warm & minimalistisch’ in ons achterhoofd, gingen we aan de slag. Het resultaat is er eentje waar we enorm trots op zijn.

Bekijk project

Webdesign op maat Carat Antwerp

Carat Antwerp

We zijn verheugd om het nieuwe webdesign op maat van Carat Antwerp te mogen voorstellen. Een bijgewerkte online webshop in een minimalistisch modern kader. Daarbovenop is er een verbeterde site navigatie die de bezoeker helpt precies te vinden waar hij naar op zoek is.

Bekijk project

Website op maat

Tuin en Bestrating Luyckx

Zichtbaarheid online is ook belangrijk voor tuinarchitecten. Tuin en Bestrating Luyckx, uit Averbode, deed een beroep op onze diensten om een website op maat te ontwikkelen. The Other Concept ging de uitdaging maar al te graag aan en is trots op het resultaat.

Bekijk project

Webdesign voor architect

Lore Caems

Met veel passie creeërden wij dit webdesign voor architect Lore Caems te Westerlo. Allereerst stonden wij architecte Lore Caems bij in de layout keuze van haar website. Omdat het belangrijk is voor een architectenbureau om haar realisaties te tonen via foto's was dit ook de rode draad doorheen het webdesign.

Bekijk project

Minimal webdesign

Wij zijn kruit

De nieuwe website voor Wij zijn kruit mocht een minimal webdesign zijn. Sterke en bolde lettertypen in combinatie met creatieve minimalistische foto's. Omdat de website gebruiksvriendelijk moest zijn maar toch ook brutaal en gedurfd kozen we voor vlotte animaties. Voorts werd de website uitgebreid met verschillende nieuwscategorieën en een blog.

Bekijk project

logo voedingscoach

Viteau

Een kwalitatief logo is iets waar je niet licht mag overgaan. Er wordt een bepaald gevoel opgewekt bij jouw potentiële klanten. Je communiceert, door middel van de stijl van je logo, naar de buitenwereld toe. Het uiteindelijke doel van een logo is herkenbaarheid opwekken.

Bekijk project

Webdesign Versani

Versani

Versani onderging de laatste jaren een heuse rebranding. Stap voor stap werden alle aspecten van het bedrijf doorgelicht en gingen we vervolgens aan de slag met de rebranding van hun huisstijl. Als eyecatcher werd ook hun website onder handen genomen met als resultaat een volledig nieuw website ontwerp.

Bekijk project

webdesign advocatenkantoor

Areaal

Het doel van deze nieuwe website was om de zichtbaarheid van advocatenkantoor Areaal online te verbeteren. Zo moesten bezoekers van de website een duidelijk overzicht krijgen van de dienstverlening van Areaal. Aangevuld met een bio-pagina en een contactpagina is het een afgewerkt geheel geworden.

Bekijk project

rebranding Retail Office

Retail Office

Retail Office koos voor een volledige rebranding en daar hoorde natuurlijk ook een geüpdate website bij. Dit laatste mocht The Other Concept voor hen verzorgen. Beleving is key bij Retail Office. Deze kernwaarde zit dan ook verwerkt in hun site doormiddel van slimme animaties. Je zal deze animaties niet enkel op desktop terugvinden, maar ook op je smartphone of tablet.

Bekijk project

huisstijl ontwerp

Surmont advocaten

Voor Surmont Advocaten mochten we ons richten op de volledige huisstijl ontwerp en website. Voor het logo gingen we op zoek naar moderne interpretatie van de typerende weegschaal die je vaak ziet bij advocaten bureaus. Omdat het bureau de nodige klasse mocht uitstralen kozen we voor een kleurenpallet van donkergroen, wit en goud. Uiteindelijk trokken we de volledige branding door naar de website.

Bekijk project