Social media uitbesteden

Jammer genoeg zien veel bedrijven de voordelen van het uitbesteden van social media nog niet in. Vaak wordt deze taak overgelaten aan een medewerker die, naast zijn dagelijkse taken, het er nog snel even bij neemt. Hier gaat het meestal fout. Social media accounts worden daardoor niet vaak up-to-date gehouden, er wordt te weinig relevante content geplaatst en vragen van volgers blijven onbeantwoord. Een professioneel social media account kost nu eenmaal erg veel tijd, kennis en knowhow. Samenvattend: wil je jouw social media succesvol inzetten? Besteed het dan uit!

Boek een kennismakingsgesprek
Grafisch ontwerp

Waarom social media uitbesteden?

Kostprijs

// Wat kost social media uitbesteden? Wij bieden verschillende social media pakketten aan. Zodoende proberen we te voldoen aan alle vragen van onze klanten. Indien er toch geen passend pakket voldoet aan jouw eisen, dan werken we graag een pakket op maat uit.

Voordelen

// De grootste voordelen van uitbesteding van je social media zijn uiteraard tijdswinst en professionaliteit. Voorts zal je meer bezoekers naar je website leiden en je naamsbekendheid verhogen. Ten slotte nemen wij een grote zorg en druk weg zodat je geen stress meer krijgt van je social media.

Controle

// Uiteindelijk blijf jij zelf altijd eigenaar van jouw social media accounts. Dus als je wil kan je zelf ook gewoon blijven posten. Neem je het account liever zelf terug in handen, geen enkel probleem, bij The Other Concept kan je jouw contract ten alle tijde stopzetten.

Opvolging

// Voor wij een post maken kan je steeds eerst een controle uitvoeren. Maandelijks bezorgen wij jouw een content kalender met daarin de geplande posts voor de aankomende maand. Voor het geval dat je aanpassingen wenst kan je ons steeds feedback geven.


Onze SocialMedia pakketten


Pakket 1: Basis€180 per maand

Dit pakket is geschikt voor beginnende ondernemingen met een klein aantal volgers.

Bedrijfsonderzoek
Doelgroepbepaling
Content kalender
1 post per week
Copywriting
Instagram


Pakket 2: Uitgebreid€480 per maand

Speciaal gericht op middelgrote ondernemingen om hun doelpubliek efficiënter te bereiken.

Bedrijfsonderzoek
Doelgroepbepaling
Content kalender
2 post per week
Copywriting
Instagram
Facebook


Pakket 3: Professioneel€780 per maand

Professioneel pakket waarbij al jouw social media volledig wordt beheerd.

Bedrijfsonderzoek
Doelgroepbepaling
Content kalender
3 post per week
Copywriting
Instagram
Facebook
Pinterest

Vraag je pakket aan

Social media voor bedrijven

Bespaar geld door het uitbesteden van je social media

// Op Instagram post je best inspirerende foto’s, terwijl Facebook dan weer meer activiteit vereist. Terwijl je op Pinterest best visuele sterke foto’s pint. Om dit allemaal in goede banen te leiden maak je best gebruik van een social media strategie en een content planner. Het is daarom ook een fulltime job om de social media van je bedrijf professioneel te beheren. Wanneer je de tijd die je hieraan spendeert zou uitbesteden aan een professional dan heb je meer tijd om bezig te houden met de activiteiten die jouw onderneming rendabel maken.

Geef je social media door aan experts

// Bij de The Other Concept zijn we tevens op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en algoritme updates. Wij gebruiken handige tools om je social media professioneel te beheren. Wij ontwerpen creatieve content die bij jouw bedrijf past. Daarbovenop zorgen wij ervoor dat deze op het juiste tijdstip bij je doelpubliek terecht komt.

Content strategie en plan

// Wij werken aan een content kalender en overleggen uitvoerig met onze klanten. In deze kalender vind je de posts compleet met geschreven copy en foto’s.

Boek een kennismakingsgesprek
Social media beheer

Foto's en illustraties

Social media hebben visueel sterke beelden nodig om succesvol te zijn. Kwalitatieve foto’s of grafische illustraties helpen jouw boodschap kracht bij te zetten. Zodanig trek je de aandacht van potentiële klanten. Het gebruik van stock foto’s kan in sommige gevallen werken maar het inhuren van een fotograaf of grafisch ontwerper is meestal een betere optie.


Aanvulling van social media

Social media kan een krachtig medium zijn, maar soms is het niet voldoende. Als je jouw doelgroep hebt getriggerd is het belangrijk om ze het bedrijf beter te laten leren kennen. Dit kan bijvoorbeeld via een website, webshop of blog. Dit met de bedoeling om bezoekers te informeren of te laten overgaan tot aankoop. The Other Concept kan je eveneens verder helpen met het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website.


Adverteren op social media

Na het samenstellen van jouw ideale doelgroep kan je ook van start gaan met het adverteren op social media. Het is een gemakkelijke manier om op korte termijn succes te boeken op je kanalen. Via Facebook en Instagram kan je zelf een maximum budget bepalen.


Contact

Klaar om professioneel aan de slag te gaan met jouw social media? Contacteer The Other Concept en vertel ons jouw verwachtingen via het contactformulier. Daarna kunnen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek inlassen of een offerte voor jou opstellen. Je kan binnen twee dagen een antwoord van ons verwachten.

Fill in the form


    Toch je eigen Instagram pagina beheren?

    Heb je het moeilijk met het beheer van je Instagram pagina uit te besteden? Wij bieden Instagram Coaching en een Instagram Scan aan. Tijdens deze cursus krijg je van ons tips & tricks om van jouw account een professionele Instagram pagina te maken.

    Ontdek meer