Instagram cursus

Is jouw doelgroep actief op Instagram en jij niet zo? Of lukt het niet om meer engagement te behalen? Instagram is het meest doeltreffende medium om het bereik en de betrokkenheid met jouw doelgroep te doen groeien. Ondertussen telt België 4,2 miljoen Instagram-gebruikers. Daarbovenop is hun engagement groter dan op Facebook. 80% van de gebruikers volgt tenminste 1 bedrijf, 60% ontdekken producten of diensten via Instagram en 75% onderneemt rechtstreekse actie, bijvoorbeeld een website bezoeken. Evenzeer wordt Instagram door bedrijven niet professioneel gebruikt. Heel wat ondernemers schieten te kort wat betreft het efficiënt gebruik van deze social media. Redenen genoeg om onze Instagram cursus aan te bieden.

Instagram Cursus

Instagram cursus

Instagram Scan

// Loop jij aan tegen het posten van de juiste content voor jouw Instagram account? Ben je daardoor uren kwijt naar het zoeken van de juiste tekst bij het plaatsen van een nieuwe foto? Is jouw huidige feed een rommeltje en zoek je meer samenhang? Wil je meer connecties met jouw doelgroep? Is jouw antwoord viervoudig JA? Dan is deze Instagram Scan wat voor jou.

Instagram Coaching

// Instagram onbekend terrein voor jou? Wil je het medium toch onder de knie krijgen zodat jouw bedrijf hier ook kan shinen? Wil je weten hoe je een contentkalender maakt met een straffe strategie? Benieuwd achter de cijfers van jouw posts? Meer volgers genereren en een hoge engagement opbouwen met jouw doelgroep? Of helemaal mee zijn met stories of Reels? Dan is deze Instagram Coaching wat voor jou!

Ik heb interesse

Instagram cursus

Onze Instagram
cursussen


Instagram Scan

Hoe werkt een Instagram Scan?

 • Na het ontvangen van jouw aanvraag gaan we aan de slag met een analyse van jouw Instagram account. Bij deze analyse kijken we naar de volgende punten: jouw foto’s, captions, jouw volgers, wie jij volgt & de manier hoe je communiceert met je volgers.
 • Van deze analyse krijg jij een persoonlijke videoboodschap. Hierbij doorlopen we alle punten en geven we aan waar er verbetering mogelijk is & hoe je dit concreet kan aanpakken.
 • Naast de videoboodschap krijg je een pdf mee met tips & tricks om je social media beter te beheren, krijg je drie voorbeelden van content die waardevol kunnen zijn voor jouw Instagram account & last but not least krijg je een preview van een nieuwe look & feel voor Instagramfeed.

Wanneer mag ik mijn Instagram Scan verwachten?

// Na jouw aanvraag mag je binnen de 10 werkdagen jouw social media scan verwachten.

Wat levert deze Instagram Cursus mij op?

// Hierna kan jij:

 • Gerichter aan de slag gaan met jouw account.
 • Jouw doelgroep beter aanspreken met waardevolle content.
 • Meer volgers aantrekken.
 • Meer plezier halen uit jouw Instagram account.

Wat kost deze Instagram Cursus?

// Deze Instagram Scan kan je ontvangen voor €180 (ex. BTW).


Instagram Coaching

Hoe werkt Instagram Coaching?

 • Allereerst gaan we van start met een behoefteanalyse. Tijdens een eerste sessie gaan we alle behoeftes in kaart brengen. Waar loop je tegenaan? Wat zijn de doelen die je wil bereiken met gebruik van Instagram?
 • Daarna overlopen we de technische werking van Instagram. We leggen je deze stap voor stap uit. Het instellen van je biografie, het onderzoeken van je statistieken en zoveel meer.
 • Doelgroepanalyse: in deze stap gaan we een duidelijke doelgroep opstellen. Wie wil je aanspreken op Instagram? We stellen samen een persona op die het volledige publiek symboliseert.
 • Vervolgens bespreken we de contentstrategie. We stellen een duidelijke strategie op zodat je weet wanneer, wat & hoeveel je moet posten. Niet enkel op jouw feed maar ook op jouw stories. De uitstraling van je foto’s, captions en het correcte gebruik van de hashtags behoort ook onder dit hoofdstuk.
 • Ten slotte doen we een evaluatie. Na afloop van onze coachingsessie krijg je huiswerk mee. Drie weken na onze sessie bekijken we hoe dit invloed heeft gehad op jouw Instagram account.

Wanneer kunnen we van start gaan met een Instagram Coaching?

// Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen krijg je van ons een linkje doorgestuurd met enkele beschikbare momenten. Wanneer Corona het toelaat kan deze coaching in real life, maar kan uiteraard ook perfect virtueel gegeven worden. Aan jou de keuze!

Hoe lang duurt een Instagram Coaching?

// Deze coaching neemt 4u van je tijd in beslag. Het evaluatiegesprek zal ongeveer 1u duren. Zodoende mag je in totaal 5u rekenen voor deze Instagram cursus.

Wat levert deze Instagram Cursus mij op?

// Hierna kan jij:

 • Straffe content maken en delen.
 • Statistieken bekijken en monitoren.
 • Een contentkalender maken.
 • Een doelgroep samenstellen.
 • Authentieke stories.
 • Originele reels maken.
 • Volgers omzetten in kopers.

Wat kost deze Instagram Cursus?

// Deze Instagram Coaching kan je volgen voor €325 (ex. BTW).

Ik ben geïnteresseerd

Contact

Heb je nog vragen over onze Instagram Coaching of Instagram Scan? Contacteer ons via het het contactformulier en vertel ons jouw verwachtingen.

Fill in the form