Kostprijs website

Prijs nieuwe website: Wat kost een nieuwe website in 2024?

The Other Concept

PrijzenWebdesign

Webdesign kostprijs calculator

Ontvang nauwkeurige website prijzen voor jouw bedrijf met onze eenvoudige prijscalculator. Selecteer gewoon wat jouw bedrijf nodig heeft en lees onmiddellijk de prijsindicatie van jouw website. Het is snel, gemakkelijk en het bespaart jouw de moeite om contact op te nemen met verschillende webdesign bureaus.

Hoeveel pagina's heb je nodig?

1

Welk type design wil je?

Simpel

Heb je een webshop nodig?

Nee

Heb je al een domeinnaam?

Nee

Contactformulier nodig?

Nee

Wil je een blog op je website?

Nee

Let op: Deze prijs indicatie is niet bindend en is geen officieel aanbod. De werkelijke prijs kan afwijken van de gegeven prijs indicatie. Om een officieel en bindend prijsaanbod uit te brengen, hebben we onder andere een volledig beeld nodig van de uit te voeren opdracht. Contacteer ons om meer informatie. De informatie in deze prijsindicatie is niet bedoeld als volledige beschrijving van alle voorwaarden, beperkingen of uitsluitingen en wordt alleen verstrekt voor algemene informatiedoeleinden.

Welke prijs mag je verwachten bij het laten maken van een website?


Een sluitend antwoord op de vraag hoeveel kost een website? is onmogelijk te geven. Het is één van de meest gestelde vragen aan ons en jammer genoeg kunnen we er geen vast antwoord op geven. Het is een hele uitdaging om de kosten van een professionele website te bepalen. De prijs voor het laten maken van een website start vanaf €800 en kan oplopen tot €15.000 en soms zelfs meer.

De gemiddelde prijs voor een professionele website bij The Other Concept komt op €1.500 tot €3.000 per website.

Neem volgende punten in acht om de prijs van een website te bepalen:


  • Wat is je budget?
  • Hoeveel pagina’s gaat je website bevatten?
  • Welke (extra) functies heeft je website nodig?
  • Wie gaat de teksten schrijven voor jouw website?
  • Heb je beeldmateriaal om je website visueel te vullen?
  • Wat is de deadline die je voor ogen hebt?
  • Hoe ga je je website promoten?

Bij The Other Concept hebben we al meer dan honderd websites gebouwd, dit geeft ons een ruime ervaring en knowledge.

Dit is wat je als prijs mag verwachten voor het laten maken van een website:


In het maken van een website kruipen veel uren. Als je een kwalitatieve, professionele website wil hebben die beschikt over enkele pagina’s en opgebouwd is met semantische en SEO-vriendelijke code, dan mag je toch wel verwachten dat deze snel 50u in beslag neemt.

Daarom is €1.500 tot €3.000 een correcte schatting van de kostprijs voor een professionele website. Wil je enkele complexe functies? Dan gaat dat bedrag al snel omhoog gaan.

Zo bedraagt de prijs voor een professionele website met extra functies (zoals webshops, complexe boeking-systemen, etc.) al gauw €5.000 tot €15.000.