Webdesign geschiedenis: Eerste website ooit

Webdesign: geschiedenis en evolutie

Webdesign geschiedenis is vrij kort. De oorsprong situeert zich begin jaren '90 maar is sindsdien enorm snel geëvolueerd.

Lees meer

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO staat voor organische vindbaarheid. Deze vindbaarheid moet je verdienen door onder andere relevante content aan te bieden aan je bezoekers of door middel van linkbuilding. SEA daarentegen is vindbaarheid met behulp van betalende advertenties.

Lees meer

Google Discover

Google Discover

Google Discover toont relevante content en nieuws berichten op basis van je zoekopdrachten zonder effectief hier naar te zoeken. Ontdek waarom het handig kan zijn om jouw doelgroep te bereiken.

Lees meer

Waarom u WordPress altijd moet updaten

Waarom WordPress updaten?

Eens je nieuwe WordPress website is gelanceerd is het erg belangrijk dat deze regelmatig wordt bijgewerkt. In dit artikel leggen we je uit waarom dit nodig is.

Lees meer

brutale typografie

Webdesign trends 2022

Lees even mee terwijl we de belangrijkste webdesign trends van 2022 bestuderen die de wereld van webcreatie dit jaar zullen domineren.

Lees meer

boven de vouwlijn

Boven de vouwlijn

Het plaatsen van je content boven de vouwlijn is belangrijk omdat dit het eerst zichtbare is wanneer de webpagina laadt. De aandacht van de bezoeker wordt meteen getrokken.

Lees meer

Wat is het verschil tussen RGB en CMYK?

Wat is het verschil tussen RGB en CMYK?

Zowel RGB en CMYK zijn kleurmodellen met elk hun eigen specifieke toepassing. Maar wanneer kies je nu voor RGB en wanneer voor CMYK? Of wat dan met Pantone kleuren?

Lees meer

waarom grafisch ontwerp

Waarom is grafisch ontwerp belangrijk?

In deze blogpost doen we je uit de doeken waarom grafisch ontwerp zo belangrijk is voor jouw onderneming of bedrijf.

Lees meer

XML-sitemap voor een goede SEO

XML-sitemap voor een goede SEO

In dit artikel ontdek je waarom een XML-sitemap voor een goede SEO zo belangrijk is. Hoe kan je een XML-sitemap aanmaken en hoe optimaliseer ze je?

Lees meer

interne links

Interne links

Interne links is één van de belangrijke peilers in SEO. In dit artikel kan je lezen waarom ze belangrijk zijn voor jouw SEO en waar je moet op letten bij het gebruik ervan.

Lees meer