About Us

About The Other Concept: Een creatief bureau waar passie en innovatie samenkomen, na 10 jaar ervaring in de branche hebben wij meer dan 600+ tevreden klanten.

Cliff en Sanya
About The Other Concept
grafisch bureau

We areDesigners

Welkom bij The Other Concept, een toonaangevend branding- en designbureau dat merken stimuleert met boeiende creativiteit en strategische visie. Onze missie is om buitengewone merkervaringen te creëren die een blijvende indruk achterlaten.

Wij zijn Cliff en Sanya – de gezichten achter The Other Concept. Naast zaakvoerders zijn we ook man & vrouw, mama & papa en kan je ons vinden in het Kempische dorp, Herselt. In 2014 hebben we de stap gezet om onze eigen zaak op te richten – terwijl Sanya de focust bewaard over het grafisch ontwerp en social media, ontwikkelt Cliff de mooiste websites en staat hij in voor SEO.

Cliff genoot verschillende opleidingen in webdesign, SEO en GoogleAds. Sanya heeft daarentegen een Master of Arts met specialisatie Reclame op zak. Bovendien runt Sanya nog een tweede zaak, namelijk Salon Weddings. Al sinds 2014 bouwen wij jaar na jaar onze expertise verder uit. Zodoende kunnen wij ondertussen terugkijken op meer dan 600 unieke en tevreden klanten. Waaronder kleine zelfstandigen maar ook middelgrote kmo’s en wereldwijde organisaties.


Merken versterken: met creativiteit en strategie creëren we buitengewone brandings die bedrijven naar nieuwe hoogten van succes tillen.

Cliff Vandyck
Cliff Vandyck

The Other Concept

600 +

Klanten

Onze uitgebreide klantenkring weerspiegelt het vertrouwen dat zij in ons stellen om hun merken naar nieuwe hoogten te tillen.


430 +

Projecten

Met meer dan 250 succesvolle projecten hebben we ons vakmanschap aangescherpt in het leveren van uitzonderlijke ontwerp- en merkoplossingen.


100 %

Tevreden Klanten

Onze niet aflatende toewijding aan klanttevredenheid zorgt voor een opmerkelijk trackrecord van 100% tevreden klanten.


110%

Toewijding

Onze niet-aflatende inzet zorgt ervoor dat jouw project de grootst mogelijke zorg en aandacht krijgt.


3k +

Volgers

We zijn dankbaar voor elke volger op onze verschillende social media kanalen. Intussen streven wij er naar om deze kanalen steeds up-to-date te houden met tips & tricks.

Expertise Talent

Cliff Vandyck

Oprichter, webdesigner

Sanya Heylen

Sanya Heylen

grafisch ontwerper