Versani

12. 7. 2021.

Versani onderging de laatste jaren een heuse rebranding. Stap voor stap werden alle aspecten van het bedrijf doorgelicht en gingen we vervolgens aan de slag met de rebranding van hun huisstijl. Als eyecatcher werd ook hun website onder handen genomen met als resultaat een volledig nieuw website ontwerp.

Bekijk website

Webdesign Versani
Fotografie Versani
Website ontwerp Versani
Versani fotografie

Fotografie

Om een goed beeld van Versani te kunnen weergeven zijn kwalitatieve foto’s onmisbaar in het website ontwerp. Het gebruik van het juiste beeldmateriaal op een website is daartoe erg belangrijk. Bij Versani wordt in één oogopslag duidelijk waar zij voor staan. Daarnaast geven de juiste foto’s de look en feel en het imago van Versani mee aan het webdesign. Daarom ging The Other Concept aan de slag met verschillende fotoreportages voor Versani. Deze werden later gebruikt op hun Facebook-pagina, maar ook in magazines en als vrachtwagen bestickering.

minimal webdesign Versani

Virtuele rondleiding

Virtual reality wordt steeds toegankelijker en mainstream. Daarom zullen meer bedrijven het concept gaan gebruiken en zullen meer consumenten het gaan verwachten. Virtuele tours zijn dan ook de toekomst om te integreren in een website ontwerp. Versani speelde hierop in en vroeg ons om hen bij te staan in het realiseren hiervan. Het resultaat was een prachtige virtuele rondleiding door de toonzaal van hun bedrijf.

Benieuwd naar het resultaat?

Vrachtwagen Versani
Facebook banner ontwerp