Surmont advocaten

8. 11. 2019.

Voor Surmont Advocaten mochten we ons richten op de volledige huisstijl ontwerp en website. Voor het logo gingen we op zoek naar moderne interpretatie van de typerende weegschaal die je vaak ziet bij advocaten bureaus. Omdat het bureau de nodige klasse mocht uitstralen kozen we voor een kleurenpallet van donkergroen, wit en goud. Uiteindelijk trokken we de volledige branding door naar de website.

Bekijk website

Webdesign Jan Surmont
Visitekaartje advocaat
Briefpapier Jan Surmont
Elegant webdesign

Geanimeerde kaart

Een Google Maps kaartje wordt al te vaak gebruikt op contact pagina’s in een website ontwerp. Daarom gingen we op zoek naar een creatieve variant om de locatie van Surmont Advocaten aan te duiden. Deze geanimeerde kaart gaf daardoor een extra touch aan de contact pagina.

Bekijk de animatie in actie.

Logo Surmont Advocaten

Huisstijl ontwerp

De manier waarop een onderneming zich naar buiten toe presenteert noemen we een huisstijl. Het is de visuele presentatie waaronder het logo, kleuren en lettertypes deel van uit maken. De huisstijl dient vervolgens consequent te worden gebruikt in elk visueel aspect van het bedrijf. Dit kan gaan van enveloppen en visitekaartjes tot de website en social media.