The Balance Club

14. 12. 2022.

In samenwerking met The Social Agency ontwikkelden we voor twin-sisters Liesbet en Katleen een website met subscription voor movement, health & well-being. Via een jaarlijks of maandelijks abonnement kan je toegang verkrijgen tot de library video’s met pilates en yoga geïnspireerde workouts. Daarnaast wordt er via een Lifestyle-pagina verschillende artikels gepubliceerd met betrekking tot een gezonde levensstijl.

Bekijk website

website met abonnement

The Balance Club website is een combinatie van webdesign trends die ook in 2023 nog steeds gaan terugkeren. Zo werd er gebruik gemaakt van oversized fonts. Dit is niets meer dan uitvergrote tekst. Het trekt onmiddellijk de aandacht van de bezoeker naar het belangrijke deel van de website. En geeft de bezoeker meer rust om de pagina te scannen.

The Balance Club Herentals

Light app

Bij The Balance Club kunnen we in principe spreken van een light app. Dit is één van de meest ingrijpende webdesign trends van het moment. In principe is een light app een website, maar dan met het kenmerkende uiterlijk en de functionaliteiten van een app. Het grote voordeel is dat het budget vriendelijker is dan een app. Hierdoor ontstaat er een prachtig alternatief voor het ontwikkelen van een dure applicatie.

abonnement website
fitness website
webontwikkeling herentals

Subscription website

Een website met subscription of een abonnements website is een site die een terugkerende betaling van klanten in ruilt voor terugkerende productaanvulling of doorlopende service. In het geval van The Balance Club zijn er twee abonnementsvormen voorzien: maandelijks en jaarlijks. In ruil voor je abonnement krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek van workout video’s.

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van WordPress kan The Balance Club bijgevolg zelf nieuwe video’s uploaden tot de bibliotheek.

Wens je meer info over websites met een subscription functie? Contacteer ons!