Areaal

Webdesign advocatenkantoor Areaal, experten in omgevings-, vastgoed, ICT- en privacyrecht.

JAAR

2021

SHARE

ONZE ROL

webdesign – web ontwikkeling

UITLEG

Het doel van deze nieuwe website was om de zichtbaarheid van advocatenkantoor Areaal online te verbeteren. Zo moesten bezoekers van de website een duidelijk overzicht krijgen van de dienstverlening van Areaal. Aangevuld met een bio-pagina en een contactpagina is het een afgewerkt geheel geworden.

Bekijk website

Webdesign Areaal
Website ontwerp Areaal
About us ontwerp

Bij advocatenkantoor Areaal werd vanuit een moderne visie vertrokken. De website mocht minimalistisch zijn met een gedurfde touch. Daarom kozen we voor een bold font. Het webdesign voor dit advocatenkantoor mag dan ook gezien worden.

Dankzij een eigen foto reportage en de juiste stockfoto’s wordt er een aaneensluitend geheel gecreëerd. Goede content trekt bezoekers aan en content is meer dan enkel tekst. Het gebruik van sterk beeldmateriaal is daarom een niet te onderschatten onderdeel van een goed webdesign.

Responsive webdesign Areaal
Website ontwerp Areaal

Webdesign voor advocatenkantoor

Als mensen een advocaat dienen raad te plagen gaat men meestal te werk via Google. De zoekmachine helpt hun zoektocht naar een gepast advocatenkantoor om hen bij te staan. Een website voor een advocaat is daarom cruciaal. Daarom is het als advocatenkantoor is het belangrijk om online aanwezig te zijn met een professionele website. Via deze website kan je aanduiden welke diensten en vakgebieden je aanbiedt. Daarbovenop is een website een ideaal visitekaartje. Bij The Other Concept hebben we ervaring met webdesign advocatenkantoor, zo werkten we onder andere voor Surmont Advocaten, Sahil Malik, Ann Witters, Areaal Advocatenkantoor en Koru Law. Hierdoor zijn wij precies op de hoogte wat belangrijk is voor een website voor een advocaat.

Bekijk ook het project

Viteau

Een kwalitatief logo is iets waar je niet licht mag overgaan. Er wordt een bepaald gevoel opgewekt bij jouw potentiële klanten. Je communiceert, door middel van de stijl van je logo, naar de buitenwereld toe. Het uiteindelijke doel van een logo is herkenbaarheid opwekken.

Alle projecten