Carat Antwerp

WEBDESIGN OP MAAT 2022

Webdesign op maat voor Carat Antwerp, juwelierszaak in hartje Antwerpen.

JAAR

2022

SHARE

ONZE ROL

webdesign – webshop – seo – social media integratie

WEBDESIGN OP MAAT

We zijn verheugd om het nieuwe webdesign op maat van Carat Antwerp te mogen voorstellen. Een bijgewerkte online webshop in een minimalistisch modern kader. Daarbovenop is er een verbeterde site navigatie die de bezoeker helpt precies te vinden waar hij naar op zoek is. Neem zeker een kijkje via de link hieronder.

Bekijk website

Webdesign op maat
Webdesign op maat Carat Antwerp
Webdesign Carat Antwerp

Carat werd geboren in Antwerpen in 2011. Vandaar de naam Carat Antwerp en wordt gerund door twee zussen Jennifer & Jeannette samen met hun partners Arik & Sasa. Verder aangevuld met een professioneel team van goudsmeden en diamantzetters. De doelstelling van Carat Antwerp is om continu te streven naar uitmuntendheid. Wij mochten dankzij dit out-of-the-box webdesign mee schrijven aan hun verhaal.

Website ontwerp juwelier
Webdesign juwelier
Webdesign op maat juwelier
webshop juwelier

Een mooi webdesign bepaalt de uitstraling en impact van jouw website. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een webdesign op maat, passend bij jouw bedrijf. Dit is belangrijk zodat de website aansluit bij de huisstijl van je onderneming.

Als je op zoek bent naar een nieuwe website, kies dan voor een webdesign op maat van je bedrijf. Hierdoor garandeer je dat je website naadloos aansluit bij je logo en huisstijl. Zodoende vormt je gehele communicatie een uniform geheel.

Bekijk ook het project

Wij zijn kruit

De nieuwe website voor Wij zijn kruit mocht een minimal webdesign zijn. Sterke en bolde lettertypen in combinatie met creatieve minimalistische foto's. Omdat de website gebruiksvriendelijk moest zijn maar toch ook brutaal en gedurfd kozen we voor vlotte animaties. Voorts werd de website uitgebreid met verschillende nieuwscategorieën en een blog.

Alle projecten