Carat Antwerp

13. 2. 2022.

We zijn verheugd om het nieuwe webdesign op maat van Carat Antwerp te mogen voorstellen. Een bijgewerkte online webshop in een minimalistisch modern kader. Daarbovenop is er een verbeterde site navigatie die de bezoeker helpt precies te vinden waar hij naar op zoek is. Neem zeker een kijkje via de link hieronder.

Bekijk website

Webdesign op maat
Webdesign op maat Carat Antwerp
Webdesign Carat Antwerp

Carat werd geboren in Antwerpen in 2011. Vandaar de naam Carat Antwerp en wordt gerund door twee zussen Jennifer & Jeannette samen met hun partners Arik & Sasa. Verder aangevuld met een professioneel team van goudsmeden en diamantzetters. De doelstelling van Carat Antwerp is om continu te streven naar uitmuntendheid. Wij mochten dankzij dit out-of-the-box webdesign mee schrijven aan hun verhaal.

Website ontwerp juwelier

De oude website en online shop van Carat Antwerp was een combinatie van een Wix website en Shopify. Dit wilt meteen zeggen dat het domein via Wix was geregistreerd. Het is geen sinecure om deze overdracht te voltooien aangezien je zelf geen eigenaar bent van de domeinnaam. Ook de e-mail inbox diende volledig overgezet te worden. Wix is niet altijd de beste oplossing voor een website te bouwen. Lees ons artikel redenen om Wix te vermijden.

Webdesign juwelier
Webdesign op maat juwelier

Een mooi webdesign bepaalt de uitstraling en impact van jouw website. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een webdesign op maat, passend bij jouw bedrijf. Dit is belangrijk zodat de website aansluit bij de huisstijl van je onderneming.

Als je op zoek bent naar een nieuwe website, kies dan voor een webdesign op maat van je bedrijf. Hierdoor garandeer je dat je website naadloos aansluit bij je logo en huisstijl. Zodoende vormt je gehele communicatie een uniform geheel.