Thomaere Architecten

21. 9. 2022.

Minimalisme, eenvoud, duidelijk en elegant. Het waren enkele van de keywords die Rob van Thomaere Architecten ons meegaf bij aanvang van dit project. Deze minimalistische architecten website werd na een creatieve brainstorm tot stand gebracht. De eenvoud komt op elke pagina terug en zorgt voor een rustgevend geheel.

Bekijk website

website architecten

Bij architectenbureau Thomaere Architecten was er al snel duidelijkheid over de stijl waarin de website mocht worden opgebouwd. In het gehele concept worden twee verschillende fonts gebruikt. Deze in combinatie met de sobere, grijze en zwarte kleurtinten brachten rust in het volledige website ontwerp. Wij zijn echte liefhebbers van mooie fonts, bekijk ons artikel 10 fonts om van te houden.

website voor architect

De sterke beelden uit het portfolio van Thomaere Architecten werden gebruikt om de projecten te tonen op de webpagina. Niet alleen afgewerkte projecten maar eveneens schetsen van work in progress worden getoond via de portfolio pagina.

Website Thomaere Architecten
Webdesign voor architect

Website architect

Ben je een gevestigde architect of beginnende, een professioneel online portfolio dat jouw werk en profiel laat zien is intussen onmisbaar geworden. Een architectuur website is de sleutel om jouw zaak te doen groeien en contact te maken met nieuwe klanten. Toon je portfolio met projecten uit het verleden en uit het heden. Bespreek je visie, je profiel en vergeet vervolgens geen contactpagina te introduceren.

Bij The Other Concept kunnen we ondertussen van de nodige ervaring spreken als het gaat om een website architect. Zo ontwierpen we verschillende websites voor architecten waaronder de website voor Architecte Lore Caems en PVN Architects.