Grafisch ontwerp

Wij verzorgen als grafisch ontwerper de ontwikkeling van een nieuw logo of huisstijl. Voorts verzorgen wij de grafische vormgeving van drukwerk zoals onder andere visitekaartjes, brochures, affiches of digitale producten.

Grafisch ontwerp

Huisstijl en branding

Nieuwe branding

// Een sterke branding maakt jouw bedrijf altijd en overal herkenbaar. Wij zorgen voor een visueel sterke branding voor zowel online als offline gebruik. Daarvoor kunnen wij rekenen op jarenlange ervaring in de grafisch ontwerp wereld.

Huisstijl ontwerp

// Onze passie voor grafisch ontwerp leidt tot perfectie in ons werk. Samen ideeën uitwisselen met onze klanten, brainstormen, van een leeg blad naar een volledig uitgewerkte huisstijl, … Kortom, met veel enthousiasme en creativiteit gaat The Other Concept met elk project aan de slag.

Jouw visuele identiteit

// De visuele identiteit van jouw bedrijf is erg belangrijk, en verdient daarom alleen het allerbeste. Van je logo tot het kleinste detail, het volledige plaatje moet kloppen. Hierom zijn wij pas tevreden wanneer jij ook tevreden bent. Het resultaat zal steeds een origineel en creatief totaalconcept zijn.

Samenwerken

grafisch ontwerp
logo ontwerp

Onze nieuwstegrafische ontwerpen

logo voedingscoach

Viteau

Een kwalitatief logo is iets waar je niet licht mag overgaan. Er wordt een bepaald gevoel opgewekt bij jouw potentiële klanten. Je communiceert, door middel van de stijl van je logo, naar de buitenwereld toe. Het uiteindelijke doel van een logo is herkenbaarheid opwekken.

Bekijk project

Webdesign Versani

Versani

Versani onderging de laatste jaren een heuse rebranding. Stap voor stap werden alle aspecten van het bedrijf doorgelicht en gingen we vervolgens aan de slag met de rebranding van hun huisstijl. Als eyecatcher werd ook hun website onder handen genomen met als resultaat een volledig nieuw website ontwerp.

Bekijk project

huisstijl ontwerp

Surmont advocaten

Voor Surmont Advocaten mochten we ons richten op de volledige huisstijl ontwerp en website. Voor het logo gingen we op zoek naar moderne interpretatie van de typerende weegschaal die je vaak ziet bij advocaten bureaus. Omdat het bureau de nodige klasse mocht uitstralen kozen we voor een kleurenpallet van donkergroen, wit en goud. Uiteindelijk trokken we de volledige branding door naar de website.

Bekijk project


Grafisch ontwerp

Het belang van een sterke visuele identiteit is niet te onderschatten, lees Waarom grafisch ontwerp belangrijk is voor jouw bedrijf.


Logo ontwerp

Een visueel sterk logo zegt meer dan duizend woorden. De combinatie van kleuren, lettertypen en grafische elementen vertellen het verhaal van jouw onderneming. Een logo is daarbij een herkenningspunt voor potentiële klanten en straalt bovendien de nodige professionaliteit uit. Het is eveneens de start van een volledige huisstijl voor jouw bedrijf.


Grafische vormgeving

Een logo is dikwijls niet genoeg, maar ook een visitekaartje, briefpapier of enveloppen dragen bij tot je huisstijl. In overleg bespreken we alle mogelijkheden voor zowel offline als online elementen.


Drukwerk

Ondertussen leven we in een digitale wereld maar toch zijn offline marketing tools belangrijker dan ooit. Een straffe visuele brochure, in het oog springende flyers of gepersonaliseerde uitnodigingen maken nog steeds een onvergetelijke indruk. Van papierkeuze, druktechniek tot formaat, wij staan je bij van A tot Z. Naast ons conceptueel ontwerp verzorgen wij eveneens je drukwerk.

Ons portfolio bestaat ondertussen uit referenties in erg uiteenlopende bedrijfssectoren. Via onze ervaring en opleiding met afstudeerrichting grafisch ontwerp beschikken wij over de nodige expertise om elk project te doen slagen. Onze meest recente projecten kan je steeds terug vinden op onze Instagram-pagina. Wij kijken alvast uit naar een leuke samenwerking!


Laat je inspireren door onze logo ontwerpen

// Al sinds 2014 ontwerpt The Other Concept logo’s voor ondertussen meer dan 600 tevreden klanten. Ben je benieuwd naar wat wij zoal ontworpen hebben? Neem dan snel een kijkje bij onze logo ontwerpen.

Logo ontwerpen
Contact

Ben jij op zoek naar een nieuw logo of huisstijl? Contacteer The Other Concept en vertel ons jouw wilde plannen via het contactformulier. Daarna kunnen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek inlassen en bouwen we samen aan je nieuwe bedrijfsidentiteit. Je kan binnen twee dagen een antwoord van ons verwachten.

Fill in the form