Webdesign

Een website laten maken? Wij staan voor je klaar. We zorgen steeds voor een strak webdesign en ontfermen ons over de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Al onze ontwerpen worden opgebouwd via WordPress. Zodoende is het erg eenvoudig om zelf aanpassingen door te voeren aan de gelanceerde website.

Webdesign

Jouw website in 4 stappen

Webdesign offerte

// Ben jij op zoek naar betaalbaar webdesign om jouw bedrijf digitaal in de verf te zetten? The Other Concept staat voor professioneel en betaalbaar webdesign. Na een verkennend gesprek stellen wij vrijblijvend een offerte op maat op.

Webdevelopment

// Gedurende de ontwikkeling van jouw nieuwe website worden de eerste ontwerpen als subdomein op de hosting geplaatst. Daarmee kan je nauwgezet de progressie van het ontwerp van je website volgen en snel feedback geven.

Webdesign testing fase

// De testfase is onmisbaar om een goede functionaliteit van je website te garanderen. Het webdesign wordt zodanig ontwerpen om een zo hoog mogelijke conversie te bereiken. Bij webshops worden alle functionaliteiten uitgebreid getest.

Lancering website

// Zodra jouw website of webshop de ontwikkelings- en testfase heeft doorlopen is deze klaar voor lancering. De hosting omgeving wordt correct geconfigureerd. Vervolgens wordt de website toegankelijk geplaatst voor nieuwe klanten.

Samenwerken

webdesign
betaalbaar webdesign

Onze nieuwstewebsites

Website op maat

Tuin en Bestrating Luyckx

Zichtbaarheid online is ook belangrijk voor tuinarchitecten. Tuin en Bestrating Luyckx, uit Averbode, deed een beroep op onze diensten om een website op maat te ontwikkelen. The Other Concept ging de uitdaging maar al te graag aan en is trots op het resultaat.

Bekijk project

Webdesign voor architect

Lore Caems

Met veel passie creeërden wij dit webdesign voor architect Lore Caems te Westerlo. Allereerst stonden wij architecte Lore Caems bij in de layout keuze van haar website. Omdat het belangrijk is voor een architectenbureau om haar realisaties te tonen via foto's was dit ook de rode draad doorheen het webdesign.

Bekijk project

Minimal webdesign

Wij zijn kruit

De nieuwe website voor Wij zijn kruit mocht een minimal webdesign zijn. Sterke en bolde lettertypen in combinatie met creatieve minimalistische foto's. Omdat de website gebruiksvriendelijk moest zijn maar toch ook brutaal en gedurfd kozen we voor vlotte animaties. Voorts werd de website uitgebreid met verschillende nieuwscategorieën en een blog.

Bekijk project

Webdesign Versani

Versani

Versani onderging de laatste jaren een heuse rebranding. Stap voor stap werden alle aspecten van het bedrijf doorgelicht en gingen we vervolgens aan de slag met de rebranding van hun huisstijl. Als eyecatcher werd ook hun website onder handen genomen met als resultaat een volledig nieuw website ontwerp.

Bekijk project


Betaalbaar webdesign

Webdesign voor een nieuwe website te maken of bestaande websites en webshops te perfectioneren.
Betaalbare website laten maken? Heb je concrete plannen om jouw bedrijf online te lanceren? Zoek je een webdesigner voor een professioneel en betaalbaar webdesign? The Other Concept valt terug op 8 jaar ervaring en op meer dan 600 tevreden klanten in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.
Ondertussen bestaat ons portfolio uit referenties in erg uiteenlopende bedrijfssectoren. Wij kijken alvast uit naar een succesvolle samenwerking!


Kennismakingsgesprek

Ten eerste volgt er een kennismakingsgesprek om alle functionaliteiten van het webdesign te bespreken. Wat is jouw doelgroep? Hoe gaan we nieuwe bezoekers aantrekken? En hoe zetten we deze uiteindelijk om in klanten? Welke stijl wil je als bedrijf uitdragen? Dit zijn slechts enkele vragen waarop we een antwoord proberen te vinden tijdens ons kennismakingsgesprek. Daarna stellen wij vrijblijvend een offerte op. Ligt de offerte in lijn van jouw verwachtingen? Dan gaan wij meteen van start met jouw project.


Mobiele weergave

Al onze gebouwde websites en webshops zijn volledig responsive. Zodoende past elke website zich feilloos aan het toestel waarop ze worden weergegeven.


Voordelen WordPress

The Other Concept maakt gebruik van WordPress om websites te bouwen. Vanaf het begin werken we hiermee en de populariteit neemt enkel toe. De onuitputbare mogelijkheden en uitbreidingen zorgen ervoor dat een webdesign van websites en webshops betaalbaar blijft. Daarbovenop is er het extra voordeel dat je na lancering zelf zaken kan gaan aanpassen aan je website.


SEO optimalisatie

Search Engine Optimization of kortweg SEO is het belangrijkste aspect voor een succesvolle online marketing campagne. Als je beseft dat meer dan 90% van alle internetgebruikers hun zoekopdrachten via Google uitvoeren. Dan weet je dat het belangrijk is om goed te scoren in Google. Dit voorzien we door jouw webdesign te optimaliseren voor Google. The Other Concept biedt verschillende SEO-pakketten aan.


Google Analytics

Daarnaast is het analyseren van de activiteit op jouw website een belangrijk onderdeel. Met behulp van Google Analytics is het mogelijk gedetailleerd te kijken hoe bezoekers zich gedragen op jouw website.


Betaalbaar webdesign

// Bij The Other Concept kan je terecht voor een betaalbaar webdesign voor KMO’s en zelfstandigen. Ben jij ook op zoek naar een betaalbaar webdesign bureau om je bedrijf online zichtbaar te maken? Zoals het hoort voorzien wij elk van onze websites van alle nodige functionaliteiten die je van een professioneel webdesign verwacht.

Professioneel webdesign

// Onze design zijn telkens zorgvuldig opgebouwd om zo de juiste doelgroep aan te trekken. Met als gevolg bezoekers om te zetten naar klanten. Onze professionele ontwerpen vertalen het imago van jouw bedrijf naar het web.

Website bureau

// The Other Concept is een bureau met meer dan 8 jaar ervaring op het gebied van web development, grafisch ontwerp en SEO. Daarnaast breiden wij onze kennis steeds uit. Hierdoor spelen we in op de steeds veranderende digitale wereld.

Website laten ontwerpen
Contact

We zijn benieuwd waarbij wij jou kunnen helpen! Contacteer The Other Concept en vertel ons jouw wilde plannen via het contactformulier. Daarna kunnen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek inlassen of een offerte voor jou opstellen. Je kan binnen twee dagen een antwoord van ons verwachten.

Fill in the form