Webdesign

Professioneel webdesign

Is je website verouderd en heb je daarnaast weinig bezoekers? Maak je je zorgen over de kostprijs van een nieuwe website? Heb je het gevoel dat je website wel een nieuw design kan gebruiken maar weet je niet waar beginnen? Wij weten raad. Daarom ben je voor webdesign bij ons op de juiste plaats.

Webdesign
Wat kan je verwachten als je een website laat maken door The Other Concept
Meer Bezoekers

Dankzij het gebruik van de meest recente SEO-technieken en op zoek te gaan naar de juiste zoekwoorden zorgt The Other Concept dat jouw website scoort in Google. Daarbovenop zorgen wij voor een aantrekkelijk design dat klanten triggert om voor jouw bedrijf of product te kiezen.

Meer Leads

Dankzij een zorgvuldige opgebouwd webdesign zullen meer bezoekers geneigd zijn om jou te contacteren via je website. Hiervoor zullen wij rekening houden met jouw doelpubliek en met de diensten die je aanbiedt. Genereer zo meer klanten via je website.

Uniek Design

Elke door The Other Concept gebouwde website is uniek. Dit wil zeggen dat wij geen gebruik maken van voorgekauwde templates die bij meerdere bedrijven terug komen. Wij maken jouw website volledig op maat, aangepast naar de noden en wensen van jouw onderneming.

De belangrijkste eigenschappen van je website

Uniek design

We ontwerpen je website op maat zodat hij volledig past bij je huisstijl en je indruk maakt op je bezoekers.

Copywriting

Wij kunnen in staan voor je teksten zodat ze bezoekers triggeren en scoren in zoekresultaten.

Responsive design

Wij voorzien responsive design, zo zal je website zowel op smartphone, dekstop en tablet goed worden weergegeven.

Maak zelf aanpassingen

Wij maken gebruik van WordPress, hierdoor kan je zelf de inhoud van je website aanpassen.

Huisstijl

Indien gewenst zorgen wij ook voor een volledige huisstijl inclusief logo en bijhorende branding.

Laadsnelheid

Je website zal supersnel laden zodat zowel je bezoekers als Google tevreden zijn.

Veiligheid

Wij zorgen voor een HTTPS-omgeving en een SSL-certificaat zodat je website beschermd is tegen hacking.

Nazorg

Ook na lancering kan je steeds bij ons terecht voor aanpassingen of uitbreidingen aan je website.

1

Kennismaking en vrijblijvende offerte

Na een eerste kennismakingsgesprek, dit kan zowel via videocall of in real life, bezorgen wij jou een vrijblijvende offerte op maat.

2

Ontwerp- en ontwikkelingsfase

Na goedkeuring van de offerte gaan wij aan de slag. Wij werken een werkende test-website uit die vervolgens in je mailbox zal belanden.

3

Feedback

Na ontvangst van je eerste webdesign voorstel zal er voldoende ruimte zijn voor feedback. Nadat wij je feedback hebben ontvangen werken wij deze uit.

4

Testfase

Zodra het webdesign volledig op punt staat gaan wij over tot het testen van de website. Wij controleren het responsive design en checken of de website in alle browsers functioneert zodoende alles in gereedheid is om live te gaan.

5

Lancering

Pas als je 100% tevreden bent en na goedkeuring zullen we de website lanceren.

Geen website voor je bedrijf is in deze digitale wereld ondenkbaar geworden. Mensen zoeken alles tegenwoordig online op. Indien jij niet vindbaar bent met een aantrekkelijke website zal je bedrijf onbetrouwbaar en daarbij onprofessioneel overkomen. Hierdoor zal je potentiële klanten niet kunnen aantrekken. Een goed webdesign is hierbij essentieel.

Je kan inderdaad je website zelf bouwen. Website builders zoals Wix of Weebly stellen je hier toe perfect in staat. Hoe verleidelijk deze optie ook is, aan het einde van de rit kom je vaak bedrogen uit. Lees hierover meer in ‘Redenen om Wix te vermijden‘.

Een slimme onderneming laat sommige aspecten van zijn bedrijf over aan specialisten. Zo ben je er zeker van dat ze kwalitatief worden opgevolgd.

Deze vraag beantwoorden is een beetje zoals antwoorden op ‘hoeveel kost een nieuwe wagen’? De prijs is sterk afhankelijk van de verschillende functionaliteiten en de aantal pagina’s die je website moet hebben.

Meestal starten onze prijzen rond €1.500, webshops starten aan een iets hoger tarief. Per bijkomende modules zoals een blog, afspraken module, integraties met software van derden, extra talen, … wordt er een extra prijs aangerekend.

Wens je te weten wat jouw website zou kosten? Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via onze contactpagina.

Meestal kunnen we onze eerste voorstellen leveren 4 weken na het accepteren van de offerte. Moet een project toch sneller verlopen, contacteer ons en we kijken wat er mogelijk is in onze agenda.

Bij The Other Concept maken we steeds gebruik van WordPress. Het grote voordeel hierbij is dat je zelf heel eenvoudig zaken kan aanpassen. Net voor de lancering van je website leggen wij alles stap voor stap uit zodat je hiermee zelf aan de slag kan gaan.

Heb je zelf geen tijd om dit te doen? Je kan dan altijd bij ons terecht, wij voeren de aanpassingen dan voor jou uit in regie.

Ook is het mogelijk je website steeds te blijven uitbreiden met extra modules of pagina’s. Hier kunnen wij steeds een nieuwe offerte voor opstellen.

Indien je dit wenst kan dit uiteraard, maar wij raden dit niet altijd aan. Dit omdat deze teksten meestal niet SEO vriendelijk genoeg zijn. Wij werken samen met verschillende copywriters die gespecialiseerd zijn in het schrijven van aantrekkelijke professionele SEO-teksten.

Goede sprekende foto’s van je bedrijf, jezelf en je diensten of producten zijn erg belangrijk. Hiermee kan je potentiële klanten finaal over de streep trekken. Bovendien komen ze professioneler over. Heb je geen goede foto’s? Ook hier werken wij weer samen met verschillende partners die we kunnen contacteren voor een fotoreportage.

Onze klanten aan het woord

Recensie Sahil Malik
Recensie Voice.Academy
Recensie Be Pilates
Recensie Hoshii
Recensie Younique Projects
Contact

We zijn benieuwd waarbij wij jou kunnen helpen! Contacteer The Other Concept en vertel ons jouw wilde plannen via het contactformulier. Daarna kunnen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek inlassen of een offerte voor jou opstellen. Je kan binnen twee dagen een antwoord van ons verwachten.

Fill in the form


    Onze nieuwste
    websites