Webdesign Geel: bij The Other Concept ben je op de juiste plaats voor een nieuw webdesign. Wij zorgen voor een tijdloos design.

Professioneel webdesign
in Geel

Digitale bekwaamheid ontketend: verbeter uw online aanwezigheid met The Other Concept

Is je website verouderd en wil je een nieuwe website laten maken? Heb je daarnaast weinig bezoekers? Maak je je zorgen over de kostprijs van een nieuwe website? Heb je het gevoel dat je website wel een nieuw design kan gebruiken maar weet je niet waar beginnen? Wij weten raad.

Daarom ben je bij The Other Concept aan het juiste adres voor webdesign Geel. Wij ontwerpen professionele websites, volledig op maat van de behoeften van jouw bedrijf. Wij geven hierbij jouw zaak een stevige boost met een webdesign dat in het ook springt bij jouw bezoekers. Daarbovenop zorgen wij voor een conversie die bezoekers omzet in klanten. The Other Concept zorgt voor een volledig verhaal van branding tot website dat aanzet tot actie.

Webdesign
Web Development
UX / UI Design
Webshop – E-commerce

01 Persoonlijk aanpak

The Other Concept gelooft sterk in een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je graag een keertje uit voor een kop koffie om het project in detail te bespreken. Beperkt in tijd of is Herselt net iets te ver voor jou? No worries. Ook via videocall of per mail, helpen we je graag. Probeer tijdens dit gesprek al zoveel mogelijk informatie te verzamelen zodat je een duidelijk eindresultaat voor ogen hebt.


02 Content, foto's en teksten

Ben je zelf geen professionele fotograaf of tekstschrijver. Geen enkel probleem, The Other Concept kan een professionele copywriter of fotograaf inschakelen. Zodoende zorgen we voor SEO-vriendelijke content en prachtige beelden.


03 Opbouw van jouw website of webshop

We beginnen met het opbouwen van jouw website of webshop. Met als doel een unieke website die perfect bij de noden van jouw bedrijf past. Hierbij zorgen wij voor een professioneel webdesign dat aanleunt bij jouw wensen en stijl. Daarna volgt er feedback en werken wij door tot alle details perfect zijn.


04 Lancering

Zodra de feedback verwerkt is testen wij een laatste keer alle functies. En zijn we klaar om jouw nieuwe website te lanceren.

Webdesign
Geel

The Other Concept is een ontwerpbureau en webdesign bedrijf gesitueerd in Herselt dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van huisstijlen en doordachte websites. Elke door ons ontworpen nieuwe website en logo is uniek en exclusief. Het is onze missie om voor elke klant een creatief webdesign neer te zetten dat de persoonlijkheid en visie van jouw onderneming uitstraalt.

Professionele website

The Other Concept helpt uw business verder met het opzetten van een professionele website.

Uniek webdesign

Wij zorgen steeds voor een origineel en uniek webdesign. En daarbovenop een sterke ranking in Google.

Nazorg

Ook na oplevering blijven wij bereikbaar voor aanpassingen en hulp.

Ervaring

Al meer dan 600 klanten kozen voor The Other Concept.

Webdesign Geel
Veelgestelde vragen

Geen website voor je bedrijf is in deze digitale wereld ondenkbaar geworden. Mensen zoeken alles tegenwoordig online op. Indien jij niet vindbaar bent met een aantrekkelijke website zal je bedrijf onbetrouwbaar en daarbij onprofessioneel overkomen. Hierdoor zal je potentiële klanten niet kunnen aantrekken. Een goed webdesign is hierbij essentieel.

Je kan inderdaad je website zelf bouwen. Website builders zoals Wix of Weebly stellen je hier toe perfect in staat. Hoe verleidelijk deze optie ook is, aan het einde van de rit kom je vaak bedrogen uit. Lees hierover meer in ‘Redenen om Wix te vermijden‘.

Een slimme onderneming laat sommige aspecten van zijn bedrijf over aan specialisten. Zo ben je er zeker van dat ze kwalitatief worden opgevolgd.

Deze vraag beantwoorden is een beetje zoals antwoorden op ‘hoeveel kost een nieuwe wagen’? De prijs is sterk afhankelijk van de verschillende functionaliteiten en de aantal pagina’s die je website moet hebben.

Onze prijzen starten vanaf €1.500, webshops starten aan een iets hoger tarief. Per bijkomende modules zoals een blog, afspraken module, integraties met software van derden, extra talen, … wordt er een extra prijs aangerekend. Bereken zelf je prijs via onze website prijzencalculator.

Wens je te weten wat jouw website exact zou kosten? Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via onze contactpagina.

Meestal kunnen we onze eerste voorstellen leveren 4 weken na het accepteren van de offerte. Moet een project toch sneller verlopen, contacteer ons en we kijken wat er mogelijk is in onze agenda.

Bij The Other Concept maken we steeds gebruik van WordPress. Het grote voordeel hierbij is dat je zelf heel eenvoudig zaken kan aanpassen. Net voor de lancering van je website leggen wij alles stap voor stap uit zodat je hiermee zelf aan de slag kan gaan.

Heb je zelf geen tijd om dit te doen? Je kan dan altijd bij ons terecht, wij voeren de aanpassingen dan voor jou uit in regie.

Ook is het mogelijk je website steeds te blijven uitbreiden met extra modules of pagina’s. Hier kunnen wij steeds een nieuwe offerte voor opstellen.

Indien je dit wenst kan dit uiteraard, maar wij raden dit niet altijd aan. Dit omdat deze teksten meestal niet SEO vriendelijk genoeg zijn. Wij werken samen met verschillende copywriters die gespecialiseerd zijn in het schrijven van aantrekkelijke professionele SEO-teksten.

Goede sprekende foto’s van je bedrijf, jezelf en je diensten of producten zijn erg belangrijk. Hiermee kan je potentiële klanten finaal over de streep trekken. Bovendien komen ze professioneler over. Heb je geen goede foto’s? Ook hier werken wij weer samen met verschillende partners die we kunnen contacteren voor een fotoreportage.

Vind je het antwoord op je vraag niet? Contacteer ons!

Steeds een origineel design

Een webdesign is uiteraard afhankelijk van jouw branche. Wij combineren uw stijl met de laatste nieuwe webtrends. Deze trends veranderen erg snel en daarom dat we ook steeds gaan voor een tijdloos design. Een voorbeeld van de laatste trends kan je terug vinden in onze post over webdesign trends.

Fantastische communicatie


Een uitstekende communicatie met onze klanten is essentieel omdat het de basis vormt voor het opbouwen van vertrouwen en het begrijpen van hun behoeften. Het stelt ons in staat om proactief te reageren op vragen, problemen en feedback, waardoor we snel en effectief oplossingen kunnen bieden. Door open en transparante communicatie te bevorderen, streven we naar langdurige relaties, klanttevredenheid en een positieve reputatie voor ons bedrijf.

Referenties


Ook op zoek naar een webdesign Geel? Dit zijn enkele van onze website referenties in Geel.

Onze nieuwste websites

Samengevat kiezen wij voor originele website ontwerpen. Daarbovenop vinden wij het ook zeer belangrijk dat een website gebruiksvriendelijk is en up-to-date blijft. Bekijk hieronder een greep van onze websites.

Alle projecten
Laten we van start gaan, contacteer ons voor een nieuwe website

Op zoek naar webdesign Geel? Contacteer The Other Concept en vertel ons jouw wilde plannen via het contactformulier. Daarna kunnen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek inlassen of een offerte voor jou opstellen. Vervolgens ontvang je binnen twee dagen een antwoord van ons verwachten.