Webdesign Westerlo

Professioneel webdesign in Westerlo

Is je website verouderd en wil je een nieuwe website laten maken? Heb je daarnaast weinig bezoekers? Maak je je zorgen over de kostprijs van een nieuwe website? Heb je het gevoel dat je website wel een nieuw design kan gebruiken maar weet je niet waar beginnen? Wij weten raad. Daarom ben je voor webdesign Westerlo op de goede plaats.

Contacteer ons
Webdesign Westerlo
Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Professionele website

The Other Concept helpt uw business verder met het opzetten van een professionele website.

Uniek webdesign

Wij zorgen steeds voor een origineel en uniek webdesign. En indien nodig een sterke ranking in Google.

Nazorg

Ook na oplevering blijven wij bereikbaar voor aanpassingen en hulp.

Ervaring

Al meer dan 600 klanten kozen voor The Other Concept.

Laten we van start gaan.Contacteer ons voor een nieuwe website, webshop of huisstijl.

We zijn benieuwd waarbij wij jou kunnen helpen! Contacteer The Other Concept en vertel ons jouw wilde plannen via het contactformulier. Daarna kunnen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek inlassen of een offerte voor jou opstellen. Vervolgens ontvang je binnen twee dagen een antwoord van ons verwachten.

Fill in the form


  Webdesign Info Voor Bedrijven In Westerlo

  In enkele stappen een nieuwe website

  Een professionele website laten maken in enkele stappen.

  Origineel design

  Steeds een origineel design.

  Kostprijs nieuwe website

  Wat is de kostprijs van een nieuwe website in Westerlo?

  Ontdek onze projecten

  Onze nieuwste websites.

  1

  Persoonlijk aanpak

  The Other Concept gelooft sterk in een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je graag een keertje uit voor een kop koffie om het project in detail te bespreken. Beperkt in tijd of is Herselt net iets te ver voor jou? No worries. Ook via videocall of per mail, helpen we je graag. Probeer tijdens dit gesprek al zoveel mogelijk informatie te verzamelen zodat je een duidelijk eindresultaat voor ogen hebt.

  2

  Content, foto’s en teksten

  Ben je zelf geen professionele fotograaf of tekstschrijver. Geen enkel probleem, The Other Concept kan een professionele copywriter of fotograaf inschakelen. Zodoende zorgen we voor SEO-vriendelijke content en prachtige beelden.

  3

  Opbouw van jouw website of webshop

  We beginnen met het opbouwen van jouw website of webshop. Met als doel een unieke website die perfect bij de noden van jouw bedrijf past. Hierbij zorgen wij voor een professioneel webdesign dat aanleunt bij jouw wensen en stijl. Daarna volgt er feedback en werken wij door tot alle details perfect zijn.

  4

  Lancering

  Zodra de feedback verwerkt is testen wij een laatste keer alle functies. En zijn we klaar om jouw nieuwe website te lanceren.

  The Other Concept
  Webdesigner The Other Concept

  Steeds een design

  Een webdesign is uiteraard afhankelijk van jouw branche. Wij combineren uw stijl met de laatste nieuwe webtrends. Deze trends veranderen erg snel en daarom dat we ook steeds gaan voor een tijdloos design. Een voorbeeld van de laatste trends kan je terug vinden in onze post over webdesign trends.

  Geen website voor je bedrijf is in deze digitale wereld ondenkbaar geworden. Mensen zoeken alles tegenwoordig online op. Indien jij niet vindbaar bent met een aantrekkelijke website zal je bedrijf onbetrouwbaar en daarbij onprofessioneel overkomen. Hierdoor zal je potentiële klanten niet kunnen aantrekken. Een goed webdesign is hierbij essentieel.

  Je kan inderdaad je website zelf bouwen. Website builders zoals Wix of Weebly stellen je hier toe perfect in staat. Hoe verleidelijk deze optie ook is, aan het einde van de rit kom je vaak bedrogen uit. Lees hierover meer in ‘Redenen om Wix te vermijden‘.

  Een slimme onderneming laat sommige aspecten van zijn bedrijf over aan specialisten. Zo ben je er zeker van dat ze kwalitatief worden opgevolgd.

  Deze vraag beantwoorden is een beetje zoals antwoorden op ‘hoeveel kost een nieuwe wagen’? De prijs is sterk afhankelijk van de verschillende functionaliteiten en de aantal pagina’s die je website moet hebben.

  Meestal starten onze prijzen rond €1.500, webshops starten aan een iets hoger tarief. Per bijkomende modules zoals een blog, afspraken module, integraties met software van derden, extra talen, … wordt er een extra prijs aangerekend.

  Wens je te weten wat jouw website zou kosten? Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via onze contactpagina.

  Meestal kunnen we onze eerste voorstellen leveren 4 weken na het accepteren van de offerte. Moet een project toch sneller verlopen, contacteer ons en we kijken wat er mogelijk is in onze agenda.

  Bij The Other Concept maken we steeds gebruik van WordPress. Het grote voordeel hierbij is dat je zelf heel eenvoudig zaken kan aanpassen. Net voor de lancering van je website leggen wij alles stap voor stap uit zodat je hiermee zelf aan de slag kan gaan.

  Heb je zelf geen tijd om dit te doen? Je kan dan altijd bij ons terecht, wij voeren de aanpassingen dan voor jou uit in regie.

  Ook is het mogelijk je website steeds te blijven uitbreiden met extra modules of pagina’s. Hier kunnen wij steeds een nieuwe offerte voor opstellen.

  Indien je dit wenst kan dit uiteraard, maar wij raden dit niet altijd aan. Dit omdat deze teksten meestal niet SEO vriendelijk genoeg zijn. Wij werken samen met verschillende copywriters die gespecialiseerd zijn in het schrijven van aantrekkelijke professionele SEO-teksten.

  Goede sprekende foto’s van je bedrijf, jezelf en je diensten of producten zijn erg belangrijk. Hiermee kan je potentiële klanten finaal over de streep trekken. Bovendien komen ze professioneler over. Heb je geen goede foto’s? Ook hier werken wij weer samen met verschillende partners die we kunnen contacteren voor een fotoreportage.

  Onze nieuwste websites

  Samengevat kiezen wij voor originele website ontwerpen. Daarbovenop vinden wij het ook zeer belangrijk dat een website gebruiksvriendelijk is en up-to-date blijft. Bekijk hieronder een greep van onze websites.

  Alle projecten