Website laten maken: ben je op zoek naar een gespecialiseerd webdesign bureau voor het maken van een website? Wil je een professionele website laten maken door een gepassioneerd en ervaren team? Dan ben je bij The Other Concept op de juiste plaats.

Waarom een professionelewebsite laten maken

Als bedrijf of organisatie is het essentieel om een ​​website te hebben vanwege verschillende redenen. Deze redenen zijn vaak specifiek voor het bedrijf en zijn gerelateerd aan de doelstellingen van de organisatie. Toch zijn er enkele algemene argumenten die van toepassing zijn op elke onderneming:

  • Een goed ontworpen en up-to-date website straalt professionaliteit uit en wekt vertrouwen bij potentiële klanten. Het hebben van een website wordt vaak gezien als een teken van een betrouwbare en serieuze onderneming.
  • Een website biedt een platform waarop potentiële klanten jouw bedrijf online kunnen vinden, ongeacht het tijdstip of de locatie.
  • Een website stelt je in staat om jouw merkidentiteit te communiceren en je producten of diensten te promoten
  • Met een website kun je niet alleen lokaal, maar ook wereldwijd je doelgroep bereiken, waardoor je de mogelijkheid hebt om je markt uit te breiden en nieuwe klanten aan te trekken.
  • Via je website kunnen klanten gemakkelijk contact met je opnemen, vragen stellen, afspraken maken of zelfs direct aankopen doen, wat de klanttevredenheid en -loyaliteit kan verhogen.

Zoekmachine optimalisatie
Marketing en branding
Klantenservice en interactie
Geloofwaardigheid

01 Verouderd design

Wat vroeger trendy en eigentijds leek toen je website werd gelanceerd, kan nu achterhaald en verouderd lijken. Websites met opvallende kleuren of zware donkere vlakken zijn nu uit de mode. Een minimalistische en strakke uitstraling met veel witruimte, prominente titels en bij voorkeur beknopte tekst is momenteel de trend.


02 Trage website

Geen enkele bezoeker heeft zin om te wachten tot een langzame website geladen is. De meeste bezoekers klikken simpelweg weer weg. Daarom zorgt het rechtstreeks voor minder contactaanvragen.


03 Weinig bezoekers

Na het lanceren van je website voelde je je trots op het resultaat. Maar waar blijven de bezoekers? Helaas merk je na verloop van tijd dat er weinig tot geen bezoekers zijn, of zelfs een dalende trend zich voor doet. Wat is de oorzaak?


04 Niet vindbaar in Google

Het is enigszins logisch dat hoe hoger je rankt in Google, hoe meer bezoekers op je website terecht komen. Daarom moet je ervoor zorgen dat je gevonden wordt op de voor jouw belangrijkste zoektermen.

Website laten bouwen bijThe Other Concept

The Other Concept is een ontwerpbureau en webdesign bedrijf gesitueerd in Herselt dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van huisstijlen en doordachte websites. Elke door ons ontworpen nieuwe website en logo is uniek en exclusief. Het is onze missie om voor elke klant een creatief webdesign neer te zetten dat de persoonlijkheid en visie van jouw onderneming uitstraalt.

Expertise en ervaring

Ondertussen hebben we 10 jaar ervaring en kozen al meer dan 600 klanten voor The Other Concept.

Uniek webdesign

Wij zorgen steeds voor een origineel en uniek webdesign. En daarbovenop een sterke ranking in Google.

Scoren in Google

Alle websites ontworpen door The Other Concept voldoen standaard aan de basis SEO-vereisten om een goede vindbaarheid te garanderen.

Service na oplevering

Ook na oplevering blijven wij bereikbaar voor aanpassingen en hulp.

Webdesign Herentals
Veelgestelde vragen

Geen website voor je bedrijf is in deze digitale wereld ondenkbaar geworden. Mensen zoeken alles tegenwoordig online op. Indien jij niet vindbaar bent met een aantrekkelijke website zal je bedrijf onbetrouwbaar en daarbij onprofessioneel overkomen. Hierdoor zal je potentiële klanten niet kunnen aantrekken. Een goed webdesign is hierbij essentieel.

Je kan inderdaad je website zelf bouwen. Website builders zoals Wix of Weebly stellen je hier toe perfect in staat. Hoe verleidelijk deze optie ook is, aan het einde van de rit kom je vaak bedrogen uit. Lees hierover meer in ‘Redenen om Wix te vermijden‘.

Een slimme onderneming laat sommige aspecten van zijn bedrijf over aan specialisten. Zo ben je er zeker van dat ze kwalitatief worden opgevolgd. Onze jarenlange ervaring heeft ons de nodige expertise bijgebracht, zodoende bouwen wij de perfecte website op maat van jouw bedrijf.

Deze vraag beantwoorden is een beetje zoals antwoorden op ‘hoeveel kost een nieuwe wagen’? De prijs is sterk afhankelijk van de verschillende functionaliteiten en de aantal pagina’s die je website moet hebben.

Onze prijzen starten vanaf €1.500, webshops starten aan een iets hoger tarief. Per bijkomende modules zoals een blog, afspraken module, integraties met software van derden, extra talen, … wordt er een extra prijs aangerekend. Bereken zelf je prijs via onze website prijzencalculator.

Wens je te weten wat jouw website exact zou kosten? Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via onze contactpagina.

Meestal kunnen we onze eerste voorstellen leveren 4 weken na het accepteren van de offerte. Moet een project toch sneller verlopen, contacteer ons en we kijken wat er mogelijk is in onze agenda.

Bij The Other Concept maken we steeds gebruik van WordPress. Het grote voordeel hierbij is dat je zelf heel eenvoudig zaken kan aanpassen. Net voor de lancering van je website leggen wij alles stap voor stap uit zodat je hiermee zelf aan de slag kan gaan.

Heb je zelf geen tijd om dit te doen? Je kan dan altijd bij ons terecht, wij voeren de aanpassingen dan voor jou uit in regie.

Ook is het mogelijk je website steeds te blijven uitbreiden met extra modules of pagina’s. Hier kunnen wij steeds een nieuwe offerte voor opstellen.

Indien je dit wenst kan dit uiteraard, maar wij raden dit niet altijd aan. Dit omdat deze teksten meestal niet SEO vriendelijk genoeg zijn. Zo moet je met verschillende SEO factoren rekening houden. Wij werken samen met verschillende copywriters die gespecialiseerd zijn in het schrijven van aantrekkelijke en professionele SEO-teksten.

Goede sprekende foto’s van je bedrijf, jezelf en je diensten of producten zijn erg belangrijk. Hiermee kan je potentiële klanten finaal over de streep trekken. Bovendien komen ze professioneler over. Heb je geen goede foto’s? Ook hier werken wij weer samen met verschillende professionals waarbij je meteen aan het juiste adres bent.

Vind je het antwoord op je vraag niet? Contacteer ons!

Steeds een origineel design

Een webdesign is uiteraard afhankelijk van jouw branche. Wij combineren uw stijl met de laatste nieuwe webtrends. Deze trends veranderen erg snel en daarom dat we ook steeds gaan voor een tijdloos design. Een voorbeeld van de laatste trends kan je terug vinden in onze post over webdesign trends.

Fantastische communicatie


Een uitstekende communicatie met onze klanten is essentieel omdat het de basis vormt voor het opbouwen van vertrouwen en het begrijpen van hun behoeften. Het stelt ons in staat om proactief te reageren op vragen, problemen en feedback, waardoor we snel en effectief oplossingen kunnen bieden. Door open en transparante communicatie te bevorderen, streven we naar langdurige relaties, klanttevredenheid en een positieve reputatie voor ons bedrijf.

Referenties webdesign Herentals


Ook op zoek naar een webdesign Herentals? Dit zijn enkele van onze website referenties in Herentals.

Onze nieuwste websites

Iedere website die The Other Concept lanceert is er één waar zowel onze klant als wij 100% tevreden over zijn. Wij bouwden websites voor kleine ondernemers, middelgrote KMO’s en wereldwijde organisaties. Neem gerust zelf een kijkje in ons portfolio.

Alle projecten
Laten we van start gaan, contacteer ons voor een nieuwe website

Wil je een website laten maken? Contacteer The Other Concept en vertel ons jouw wilde plannen via het contactformulier. Daarna kunnen we vrijblijvend een kennismakingsgesprek inlassen of een offerte voor jou opstellen. Vervolgens kan je binnen twee dagen een antwoord van ons verwachten.